Obavezno čitajte magazin. Naći ćete korisne članke koji mogu izmeniti vaše poslovanje na bolje...


Zašto HR PRO Club? Kako je rasla potreba za edukacijom zaposlenih, javila potreba i za usavršavanjem...

Zakoni, pravila, propisi

Zakoni, pravila, propisi: Ovde možete pronaći zakone, propise i aktuelnosti koji se odnose na HR i važni su za poslovanje Vaše firme
HRPRO :: Novosti :: Vesti :: Studenti FON-a na konferenciji HRevolution!

Studenti FON-a na konferenciji HRevolution!

El. pošta Štampa

Imali smo zadovoljstvo da na projektu ''HRevolution!'' saradjujemo sa studentima Fakulteta Organizacionih Nauka (www.fon.rs).  Studenti su nam  pre svega pomogli u istraživanju ''Gde se nalazi HR u Srbiji danas?''.  Rezultati istraživanja će biti predstavljeni na konferenciji 19. Februara. 

U medjuvremenu, student su nam pomogli oko čitave organizacije dogadjaja. Kontatirali su HR-ove, sponzore, predavače, radili smo zajedno na listi medija i planu promocije, kao i na prodajnom delu. Sve ovo ćete imati prilike da vidite u njihovoj prezentaciji na konferenciji HRevolution!

           alt
Za ovih nekoliko meseci, lepo smo se družili, učili jedni od drugih, čuli mnogo novih ideja i kreativnih rešenja. Takodje, firma Skills je za studente organizovala niz radionica gde su imali prilike da se upoznaju sa stručnjacima iz različitih oblasti kao što su PR, Inovacije, Upravljanje projektima i Istraživanje tržišta.

Pored toga, održana su dva treninga ''Veštine komunikacije'' i ''Prezentacione veštine'', za koje verujemo da će im biti korisni za buduće zaposlenje.

 

Powered by Web Agency