Obavezno čitajte magazin. Naći ćete korisne članke koji mogu izmeniti vaše poslovanje na bolje...


Zašto HR PRO Club? Kako je rasla potreba za edukacijom zaposlenih, javila potreba i za usavršavanjem...

Zakoni, pravila, propisi

Zakoni, pravila, propisi: Ovde možete pronaći zakone, propise i aktuelnosti koji se odnose na HR i važni su za poslovanje Vaše firme
HRPRO :: Novosti :: U međuvremenu :: Nezaboravne stvari, koje treba uraditi za vreme boravka u Čikagu

Nezaboravne stvari, koje treba uraditi za vreme boravka u Čikagu

El. pošta Štampa

Čikago je grad od kojeg zastaje dah. U Čikagu Vam ne može biti dosadno, jer nudi mnoštvo zabave. „Spisak stvari" koje treba uraditi u Čikagu, mogu učiniti Vaš boravak u njemu izuzetno uzbudljivim. Pogledajmo šta Čikago može da nam ponudi:

alt

 

Zabavite se na Navy Pier-u: To je jedno od najpopularnijih mesta za užitak sa porodicom i prijateljima. Navy Pier nudi širok dijapazon zabavnog sadržaja za posetioce, od spektakularnog vatrometa na jezeru Michigan, do uzbudljivih vožnji i atrakcija, kao što su bašte, prodavnice i restorani. Možete doživeti uzbuđenje nezaboravnom vožnjom Transporter FX-a, ili uživati vozeći se na Segway-u. Boravak u Navy Pier-u ne svodi se samo na zabavu, već možete uživati u omiljenim pićima i poslasticama na istočnom kraju i u The Landshark Beer Garden-u, gde možete probati razne vrste piva i drugih napitaka i poslasticama, kao što su pica, bratvurst i mnoge druge.

Uživajte u istoriji u muzeju Field: Jedan od najboljih muzeja na svetu, Field muzej, je jedna od lokacija, koje obavezno morate posetiti u Čikagu. Nije samo mesto zabave, već i riznica znanja sa neponovljivom kolekcijom istorije prirode, gde možete uživati u nauci. Takođe možete uživati u ranovrsnim programima, koji se bez prestanka odvijaju u muzeju. Postoje programi za sve uzraste, od dece do odraslih. Kao i za porodice, vaspitače i tinejdžere. Muzej nije samo poznat širom sveta po svojim postavkama, već i istraživačkoj instituciji. Od skeletal T-rexa-a u prirodnoj veličini do modeliranog prikaza života u ledenom dobu, Field muzej obiluje postavkama, koje će Vas oduševiti na svakom koraku. On je sjajno mesto, koje treba posetiti.

Kupujte u jedinstvenom šoping molu: Water Tower Place je moderna mešavina šoping mola, površine is huge mix use development with 704 200 m², 74 slikovita nebodera. Ovaj mol, sa osam nivoa, ima stotinak radnji i omiljena je destinacija za ručavanje, sa brojnim kafeima i restoranima, bogatih raznovrsnom ponudom. Prodavnice u Water Tower Place-u namenjene su svim kategorijama potrošača. One odgovaraju, kako kupcima sa dubljim džepom, tako i kupcima sa skromnijom kupovnom moći. Čak i ako posetitite mesto, bez namere da nešto kupite, nećete biti uskraćeni za uživanje. Mesto je izuzetno lepo i pruža prijatan boravak hiljadama ljudi. Water Tower Place je jedinstveno mesto za opuštanje sa prijateljima i porodicom, kako za posetioce, tako i za starosedeoce.

Uživajte u najlepšem pogledu sa najvišeg nebodera: Willis tower je jedna od najviših građevina u Sjedinjenim Državama i glavna atrakcija za posetioce, što ga čini najpopularnijom turističkom destinacijomu Čikagu. Nemojte propustiti da ga obiđete. Ovaj neboder nudi prekrasan pogled na grad, sa vidokovca nazvanim Skydeck. Skydeck se nalazi na 103. spratu zgrade i nudi prekrasan pogled iz ptičije perspektive na grad i saobraćaj ispod.

Uživanje u prirodi usred grada: Park Millennium, koji se nalazi u središnjem delu Čikaga i prvobitno je bio namenjen proslavi milenijuma, prostire se na površini od 319 hektara i sadrži brojne atrakcije, kao što su Jay Pritzker paviljon, Cloud Gate, Crown Fountain, Lurie i druge. Jay Pritzker paviljon je popularno mesto, gde se održavaju brojni koncerti i slični događaji, gde stotine posetilaca mogu da uživaju udobno sedeći na stolicama ili travnjacima. Pored toga, možete uživati u umetničkom prikazu javne umetnosti i video skulpturi, nazvanoj Crown Fountain, koju čini fontana I video skulptura od crnog granita sa bazenom između para tornjeva od transpatentnih staklenih cigli. Ovo nisu jedine atrakcije Millenium parka, već su tu i mnoge druge, kao što su neverovatan cloud gate, AT&T Plaza, Lurie Garden i Ice Rink, Park Grill, BP Pedestrian Bridge.

Ovo je samo deo lokacija, koje obavezno treba posetiti u Čikagu. Jedan od načina da obiđete ove I mnoge druge lokalitete, jeste da se pridružite jedinstvenom Work and Travel programu, koji u svojoj ponudi nudi i obilazak i boravak u Čikagu. To je jedinstvena prilika da obiđete lokalitete o kojima maštate i istovremeno zaradite.

SUMMARY: Prilikom obilaska Sjedinjenih Američkih država, jedan od gradova, koje obavezno treba posetiti, jeste Čikago, na jugozapadnoj obali jezera Mičigen.

Powered by Web Agency