HRPRO :: Novosti :: Najave i konferencije :: Nove tehnologije u obrazovanju 2017 - prezentatori

Nove tehnologije u obrazovanju 2017 - prezentatori

El. pošta Štampa

ntuobnewsletter1

Dragi članovi HR PRO Club-a,

Ostalo je još samo 8 dana do sajma ''Nove tehnologije u obrazovanju 2017''.


U okviru sajma se i ove godine se održavaju i predavanja na temu ‘’Nove tehnologije u službi HR-a’’.  Moderator ovog dela programa je gospodin Dragan Djordjević, direktor Skills-a.

Pogledajte više informacija i prijavite se preko sajta britishcouncil.rs. Čekamo vas 10.02.2017 u sali ALT od 13:45 – 15:15h. 
Aktuelne i interesantne teme će nam predstaviti eminentni stručnjaci iz oblasti HR-a.

Ovo su naši prezentatori:

  Kompanija Predavač Tema
 dragan1 Skills Dragan Djordjević
’’M learning – why do we need it?’’ M-learning (mobile learning) spada pod „neformalno učenje“ i podrazumeva učenje uz pomoć svih vrsta elektronskih uredjaja, laptopova, mp3 plejera, tableta, mobilnih telefona itd. Osnovna pogodnost je što može da se uči „bilo kada i na bilo kom mestu“ a takodje podrazumeva saradnju i deljenje informacija/znanja sa saradnicima ili prijateljima ili...  Naravno i tu postoje neka pravila i zakonitosti. Cilj prezentacije je da HR-ovima približi koncept „Mobilnog učenja“ i pomogne prilikom donošenja odluka vezanih za uvodjenje M-učenja u njihove kompanije. 

 nadja1

 

SAP Nadja Kozlovački ’’Success is simply human’’ Da li koristite moćne tehnološke alate današnjice?Kroz prezentaciju SAP rešenja otkrijte kako tehnologija pomera vaše faktore uspeha na sledeći nivo – bez granica sve do oblaka.

 aca1

 

APC Consulting Aleksandar Pašić
"Flipchart Vs Cloud - Kakoćemo trenirati zaposlene u 2037.?" Tehnologijabrzo menjasvet oko nas i mnogistrahuju daće ona zamenitiljudsku inteligenciju.Neki seboje daneće biti potrebe za treninzima u skorojbudućnosti i datehnologija možepreuzetipunozadataka isposobnosti. Stvar je: Obrazovanjenikada nećenestati kao ni treneri! Da, u pravu steimaćerazličite, drugačije oblike. Kakoće se oblikovatibudućnost obrazovanjau u sledećih20 godina? 

 marijana1

 

KPMG Marijana Pavlović Learning Management SystemKroz prezentaciju biće predstavljeno iskustvo implementacije i svakodnevne primene sistema za edukaciju (Learning Management System). Rezultati sticanja znanja i zadovoljstvo zaposlenih.
Sta misle milenijumci o učenju na daljinu. Da li se starije generacije teže prilagođavaju ili su to samo predrasude.

 gordana

 

NCR Gordana Panajotović Onboarding programme - The First Steps‘’The First Steps’’ je program namenjen novozaposlenima. Program uključuje online kurseve, treninge i webinare koje drže eksperti iz svojih oblasti. Na ovaj jedinstven način, novozaposleni se upoznaju sa važnim aspektima korporativne kulture kompanije NCR, koja ima preko 30.000 zaposlenih.

radmila 

 

Unicredibank Radmila Tanasijević Korak napred: aktuelni trendovi u HR-uUkoliko želimo da budemo strateški partneri biznisu, potrebno je da se prilagođavamo promenama. Jedan od načina da to postignemo je prihvatanje aktuelnih tehnoloških, aplikativnih rešenja koji će smanjiti zatrpavanje administracijom i formalizaciju ključnih procesa, te zaposlenima i menadžerima omogućiti jednostavnu i praktičnu podršku za ostvarenje postavljenih ciljeva. Ovo će nas pomeriti sa poslovne kulture “papir-olovka” na moderan, savremen način vođenja i unapređenja zaposlenih.

Vidimo se!

Za HR PRO Club,
Dragan Djordjević

 

Powered by Web Agency