HRPRO :: O nama :: O sastanicma

O sastancima

El. pošta Štampa

Podatak da HR PRO Club broji preko 500 članova, potvrdjuje činjenicu da HR sve više dobija na značaju. Kako bismo podržali razvijanje mreže HR profesionalaca, radimo na kontinuiranom  okupljanju i druženjima. Prvi sastanak smo održali u maju 2004, i od tada redovno organizujemo okupljanja kolega.

altČetiri puta godišnje  organizujemo redovne sastanke  članova HR PRO Cluba, na kojima su dobrodošli profesionalci  koje zanima HR. Ove prilike koristimo da ugostimo iskusne predavače i predstavimo dve do tri aktuelne teme, relevantne za oblast ljudskih resursa i poslovanje preduzeća.

Prijatan ambijent i dobra lokacija su nas opredelili da za mesto okupljanja nekoliko godina izaberemo Eligton’s Club hotela Hyatt Regency. Sada, kada imamo nove sale Skillsa, sastanci se održavaju u našim prostorijama, na Novom Beogradu.

Dva sata, koliko obično traju naši sastanci, pored zvaničnog dela koristimo i za druženja. Ovo je prilika da razmenimo iskustva, vidimo se sa kolegama i upoznamo sa novim članovima. Hedonizam je sastavni i neizostavni deo naših druženja. Svakog puta se potrudimo da članovima priredimo raznolika  uživanja, koja doprinose prijatnoj atmosferi.

Izveštaji sa održanih sastanaka
Powered by Web Agency